Recoverytime

Jag sov 11 timmar i natt. Jo, du läste rätt. E-l-v-a. Plus några timmar innan i går eftermiddag. Tydligen tufft att dra ut en tand… Men sömn är guld! Bästa återhämtningen och dopingen alla kategorier så jag är såklart obeskrivbart tacksam.

Och det går bra! Smärtan har lagt sig, ingen mer blödning (peppar,peppar) och jag har både jobbat (hemifrån), Yin Yogat och kört lite easy poolrun i dag.

Dessutom har jag redan blivit erbjuden nya jobb. Japp. I plural. Så nu återstår det delikata ”problemet” att välja både vilket och vilken ort. Fortsättning följer.😍

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Javisst är arbetsmarknaden inom sjukvården mycket bättre än inom journalistbranschen. Sälj dig dyrt! En extra timma för motion varje dag på betald arbetstid om det inte stör “arbetets behöriga gång” vore väl mumma?

    • Ingmarie

      haha. ja det hade varit fint det! I praktiken har det dock i princip aldrig funkat… Inte ens EN h/v. 🙁 Men jag ska försöka sälja mig “dyrt”. Vad nu det är.. Ingen koll längre på vad man kan begära. :-O Och du, tack för pepp!!!!!

Comments are closed.