Fri för ett tag!

I går gjorde jag mitt sista pass på IVA på ett par veckor. Jag ska vara tjänstledig och det känns minst sagt fantastiskt! Jag är såklart också tacksam att jag kan med tanke på hur det är men mina chefer är de bästa och efter att ha skjutit upp den här ledigheten tre gånger så är det äntligen dax. Kraftigt förkortad men ändock. Jag får vara ledig! Faktum är att jag tror det är i näst sista sekunden. Jag har inte skrivit så mycket om det här men jag mår inte superbra rent psykiskt. Jobbet tär. Jag har börjat drömma mardrömmar igen, har en ständig oroskänsla i magen innan jag ska till jobbet och jag saknar den vanliga arbetsglädjen. Vi får väldigt mycket stöd och hjälp men det räcker liksom inte riktigt. Hoppas detta avbrott gör att det vänder…

I morgon ska jag dra söderut till värmen så i dag blev det sista passet på ett tag här hemma. Körde ett riktigt bra intervallpass (12 x 2 min.) + utegym.

När jag väl stannade och njöt lite i vårsolen märkte jag hur trött jag blivit men den tröttheten är härlig! Helt annorlunda den jobbet ger…

En simtur i sjön blev det (förstås) också. Jag är ganska säker på att det blir två-siffrigt nästa gång jag är i.

I går blev jag förresten fångad på bild av min kompis Memo. En gång i tiden sprang vi i landslaget ihop. Numera är vi mest Bagis gladaste löpare! Och kanske de mest envisa, entusiatiska och uthålligaste med tanke på hur länge vi hållit på.

Kram från Ingmarie

 

 

 

2 Comments

  1. Jag har inte kunnat kommentera på ett tag, ditt spamfilter menar på att jag inte kan räkna…. Men iallafall, hoppas på att den här kommentaren kommer fram. Så underbart för dig att äntligen få komma iväg på ledighet. Jobbet sliter verkligen, det känner jag igen mig i även om jag just nu inte jobbar med corona. Så njut av din ledighet och så hoppas jag att du kommer tillbaka till jobbet med ny energi. Njut av värmen!

    • Ingmarie

      Ja nu kom det fram! Vet att andra haft problem ibland också med att kommentera…Tack för du fortsatte försöka!

      Det är jätteskönt att vara i värmen och vara ledig! Så välbehövligt!

Comments are closed.