Älskade hemstad

Hur många delar av världen jag än har besökt, och det är en del, så har jag svårt tänka mig något bättre och vackrare än svensk sommar. Särskilt den halländska. Kanske är min kärlek till bokskog, ängar, rapsfält och stora ekar extra stark eftersom jag är uppvuxen här men oavsett så är det svårslaget. Jag hade tänkt springa en kortare runda för att spara mig lite tills i morgon men det blev nästan två timmar. Så kan det tydligen bli när man uppslukas totalt av nuet och naturen. Jag älskar helt enkelt mina springvägar här och vill helst uppleva dem allihop på en och samma gång.

Bara en liten bit utanför Halmstad ligger Nannarp där också Ishof Islandshästar finns. Jag blev ju förälskad redan förra gången jag var här och jag är det inte mindre efter i dag. Tvärtom! Allt var absolut perfekt! Vädret, sällskapet av min älskade mamma och några andra och “Einar” bjöd mig på en fantastiskt härlig tur i sagoskogen. (Jag blev extra kär i Einar….)

Roliga, pigga, glada och välmående hästar med ledare och ägare som är extremt lyhörda och måna om att alla mår bra.

Sen har jag ju en massa roliga lekkamrater här också. Sara t.ex. Vi vet precis hur vi ska roa oss på bästa sätt! Först simma så både hjärta, lungor och armar nästan helt kroknar.

Sen äta så magen nästan spricker.

Hur mycket bättre kan det bli egentligen?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Maria

    Åh så mysigt allt vekar ❤️Så vackra bilder, härligt sällskap och ser mumsigt ut 🥰kramar

Comments are closed.