Ett riktigt (måndags)äventyr

Jag och Kari har pratat länge om att vi skulle vilja köra swimrun genom de “närmsta” sjöarna och i dag blev det äntligen av. Vi hade en vag plan på vilken ordning vi skulle göra dem för att få ihop det men den var just bara vag. Det finns nämligen oändligt många variationer.

Men vi lyckades otroligt bra om jag får säga det själv. Sju sjöar och nästan 3,5 timmar (aktiv tid) med obeskrivbart härlig swimrun. Det gjorde ju inte saken direkt sämre att vädret var absolut perfekt!

Söderbysjön, Källtorpssjön, Sandasjön, Strålsjön, Ulvsjön, Ältasjön och Flaten. Dessemellan en minst sagt varierande terräng.

 

 

Det här blir väldigt svårt att slå! Sånt här gör mig lycklig i magen och in i varendaste liten cell!

Enkelt, kravlöst, ingen klocka att passa, äventyrligt, sol, roligt, “lagom” jobbigt, sagolikt vacker natur och finfint sällskap.

Kram från Ingmarie

 

5 Comments

 1. Wow vilken dag! När det är så här varmt blir till och med jag sugen på att bada. Fast inte simma 😀 Tantsim är inte lika härligt….

  • Haha, samma här. Även om en annan tantsimmare i bekantskapskretsen tycker vi ska satsa på tjejklassikern nu, simningen till trots. Jag är icke övertygad…

   • Ingmarie

    Visst är det helt fantastiskt! Vi tog ändå inte alla!
    Såklart du ska göra Tjejklassikern! Simningen är inget att oroa sig över. Go go go!

 2. Vilken grej! Och vilken fantastisk natur vi har här i krokarna. Jag hade ingen aning om hur många sjöar av olika storlek det fanns förrän vi flyttade till Nacka för 10 år sedan.

Comments are closed.