Ett eget litet sim-äventyr

Egentligen skulle jag varit i väg på ett simäventyr i dag men ni blev det inte så. I stället uppfyllde jag en annan simäventyrs-dröm.
Att simma runt Flaten sjön.
Vet inte varför jag inte gjort det innan. Den har liksom känts så stor!😳 Har trott att det skulle bli vansinnigt långt och snudd på omöjligt för en ”låtsas-simmare” som mig.🤪
Men i dag blev det utan att jag ens planerat det! Jag bara simmade och ville se vad som fanns bakom nästa krök. Ungefär som när man springer på nya trails. 
Det var så härligt att jag gjorde en halv loop till lite senare.🥳
Helt klart är den också mindre än den verkar. Totalt blev det ”bara” 5,5 km.
Så kan det gå när man slutar fundera så mycket.🤪
Simma är lite som att springa en löprunda “åt fel håll”. Du vet var du är men ändå ser allt helt annorlunda ut. Jag har aldrig sett skogen från det hållet jag gjorde nu och jag upptäckte både fina små öar och vackra klippor jag inte visste fanns.
Jag testade min nya ARK-swimrundräkt och den var precis lika skön som den är snygg. Ska bara prov-swimrunna den också innan jag bestämmer om det blir den på lördag.
Att göra egna små vardags-äventyr är verkligen underskattat! Nu när “spärren” är släppt vet jag dessutom att jag kommer simma runt denna pärla många fler gånger.
Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Roligt det där med att allting är så annorlunda från andra hållet. Jag känner ofta inte ens igen mig när jag kommer från “fel” håll! Himla praktiskt för jag kan utan problem springa framåtillbaka-rundor utan att bli uttråkad!

Comments are closed.