Dubbelpass och skaparglädje

Det där att göra saker på känsla verkar mer och mer bli min grej. Visst behöver man planera och tänka framåt men det får inte bli på bekostnad av att nuet försvinner tänker jag.
Det är ju faktiskt i det vi lever. Inte sen, inte då utan nu.

Känslan i morse sa att det var dax för lite intervaller för att väcka benen efter förra helgen. Så det blev det och det var nog helt rätt för det kändes riktigt bra!

Min fina “stretch-trädgård” här. 🙂

På eftermiddagen ville en av vännerna på målar-kursen åka till Riddersholms naturreservat för att inspireras av havet och eftersom jag älskar det stället, och verkligen lever i nuet när jag är här, var jag väldigt lättövertalad.🤪 När jag ändå skulle dit kunde jag ju dessutom både springa lite till och sprada. Helt oplanerat och så härligt!

När jag målar har jag aldrig någon plan. Eller nu ljög jag. Jag har haft det men det blir aldrig bra så därför har jag övergett den strategin. Jag bara börjar och ser vad som händer. Något händer det ju alltid. Ibland blir det bra, ibland jättebra, ibland dåligt och ibland snudd på katastrof. Eller som Jonna säger; det blir fascinerande fult”.😀😀😀

Om det sen verkligen är ”bra eller dåligt” ligger sen som bekant  i betraktarens ögon. Jag har i alla fall ruskigt skoj och är lycklig in i minsta lilla cell.

Hur gör du? Planerar det mesta eller går på känsla?

Kram från Ingmarie

 

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Får återigen tacka för tipset. Trampade genom city över till dina “jaktmarker” och kutade den länge försummade Hellas 12. Trevlig slinga med minst sagt varierande underlag. Inte många löpare dock, men dom verkar mest hålla till på Lidingö den här helgen.

  För att återknyta till ditt inlägg om planering så var det ju väldig tur att jag inte hade något inplanerat idag, för då hade jag ju inte kunnat utnyttja det fina höstvädret för ett spontanlöp på en ny bana 😉

  • Ingmarie

   Haha! Spontanitet när den är som bäst!!!Så roligt att du gillade den! Det är sällan någon trängsel där men LL kanske “snodde” några… Har du sprungit runt Flaten? Annars är det också ett tips.

   • "Herr" Johansson

    Flaten runt är härmed uppsatt på “att springa-listan”. Väder och vind får dock bestämma när.

    • Ingmarie

     Bra! Det är ganska skyddat där så det är en bra runda oavsett! Enda öppna partiet är just vid Flatenbadet så se till att ha vinden i ryggen om du inte vill bråka med den. 😉

Comments are closed.