Ibland kan man vinna det mest oväntade

I vår lilla familj är det Anders som har bollsinnet. Man har väl ganska gott om det när man spelat volleyboll på elitnivå antar jag.🤩Jag är usel på allt som har med bollar att göra och tycker t o m de är läskiga för de gör ju skitont att få på sig! Precis alla bollar verkar liksom dra sig till mig och träffa mitt i prick.

Men det finns ett undantag. Minigolf!

Av någon anledning lyckas jag bättre där. Nästan så jag vågar skriva riktigt bra! (Men bara nästan för blir jag för kaxig kommer det kanske gå utför.🤪) I dag testade vi Hellas minigolf för första gången och jag vann. (Igen.)🥳

Ingen jättesvår bana men där var några knepiga som alltid. 😄

Är man vid Hellas kan man heller inte motstå sjön..Bio grader är det tydligen i vattnet så då får det får räknas som kallsim.😃

Nej, Anders badade inte… Konstig människa.:-)

Långpasset i förmiddags var f ö så där vackert som det nog bara kan vara i Sverige en solig dag i maj. Benen var pigga första timmen men sen började gårdagens aktiviteter göra sig påminda.🤪 120 minuter blev det i alla fall och det är bra nog.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Minigolf är kul, min man brukar dock alltid vinna över mig. Grattis till vinsten får jag säga. Ser så härligt ut när du är i vattnet. En dag ska jag också…..

Comments are closed.