Före jobbet

I natt sov jag minsann dubbelt upp! Som knockad i över 9 timmar. 😄Men no wonder efter gårdags-natten..😵‍💫😱

Tur det för i dag var det jobb igen. Innan det hinner jag roa dig med både det ena och det andra. Tar ju typ ingen tid alls nu när jag har fusk-cykeln att ta mig dit så jag kan verkligen hålla på ända in i det sista. Bara jag hinner duscha och äta innan vill säga.

Enda problemet är väl att välja.🤪Jag gjorde därför lite av allt möjligt.😁 (Till saken hör väl också att det i och för sig inte massor av val att göra här om man inte vill träna.. )

Sprang till sjukhus-gymet, körde ett bra pass där och sen löpning tillbaka  “hem” i regnet.

Eftersom jag ändå var blöt tyckte jag det var en topppen-idé att simma också. Det var det men attans vad det blivit kallt på några få svalare dagar.🥶 Hade ändå både ärmar och en “väst” under swimrun-dräkten men frös ändå väldigt snabbt. Dvs snabbare än vanligt.

Men man ångrar aldrig ett sim-pass, eller ett träningspass ö h t, och för mig är det t o m nödvändigt med denna typen av nöje som du vet. Sen är jag pigg, laddad och redo för vad som än ska hända på jobbet. Just i kväll har jag mest varit på akuten plus hjälpt till på en avdelning med att sätta ett s.k pleura-dränpå en patient. Hur det blir i morgon står skrivet i stjärnorna!

Kram från Ingmarie

2 Comments

    • Ingmarie

      Och jag blir glad att jag kan inspirera!!!
      Fint jobb-gym är grymt bra! Gratis också! 😀

Comments are closed.