Fridag = lekdag

Det blev lite extra sent från jobbet i går så det blev därmed lite extra sent upp i morse. Men man hinner en hel del ändå!

Intervaller och gym t.ex. Körde 16 x 2 min. med 1 min gå/joggvila på lilla eljusslingan. För ovanlighetens skull var det en till som körde och jag gjorde som jag brukade när någon annan kör samtidigt som mig. Jag hejar några uppmuntrande ord. Fick inte ens en blick i gensvar! Alltså hur trött jag än är på en intervall så hejar någon på mig kan jag/man alltid pressa fram ett leende, ett tack eller i alla fall en liten höjning av handen.

Antingen var hen döv eller så bara väldigt ouppfostrad och tog sig själv på för stort allvar. Tyvärr tror jag det sistnämnda eftersom hen stod och pratade med någon innan hen körde i gång. Trist för även om personen nu trodde jag bara var en gammal lallare som inte visste något om löpning (haha) så kan man vara trevlig tillbaka. Eller hur?

Nåja. Benen var pigga men det känns som jag liksom har klistrigt damm i lungorna efter munblöjorna som jag beskrev för någon dag sedan.. Vilket jag antagligen även har…

En timme på gymet blev det också med fokus ben och spänst. Benen kommer vara möra i morgon…

Och alltid rörlighet

Himla tur att min skobeställning kom i dag då för då kan jag i alla fall hoppas nya pjux hjälper trötta ben i morgon! (Mina distansskor är så slitna att det snart är hål under dem…)

Min lilla målarstudio är förresten klar sedan några dagar så nu kan jag äntligen måla igen. Som jag längtat! Den känns väldigt fin och bra för både skapandet och kreativiteten.

Kram från Ingmarie

6 Comments

 1. Men usch vilken otrevlig typ. Till skillnad från i Malmö (där ingen hälsar) hälsar alla i Skyrup. Trodde det var en nordskånegrej 😎. Fast de vägrade säga god jul när jag hade tomteluva. Bara hej. Blev nästan lite stött 🤶🏻

  • Ingmarie

   Va!? Jag trodde alla hälsade på tomten! Hur vågar man inte göra det? 😉 Faktum är att alla andra här hälsar oavsett om de springer, lufsar, går med hund/stavar/kryckor. Folk är galet trevliga!

 2. M

  Berätta gärna om Newton nån gång! Misstänker att det är en sko med nån special-spjonk i, som gör att du alltid lyckas vara i luften på dina bilder… 😉

  • Ingmarie

   De är smått unika med sin uppbyggda på framfoten och särskilda sula. De har i princip bara återvunnet material och de är veganska. 🙂 När man springer har man under några sekunder inga fötter i marken. I gång har man alltid en. 🙂

   • M

    Hahaha, jag vet skillnaden mellan att gå och springa, men vill ju berömma dig att du lyckas knäppa bilderna så ofta när du är i hänget, det är skickligt tycker jag!

    • Ingmarie

     Såklart du vet! 🙂
     Dagens mobiltelefoner du vet! 🙂 De kan göra mirakel av det mesta! Haha!

Comments are closed.