Tacksam

Visst finns det ganska många saker jag saknar och gillar med Stockholm men att flytta hit har onekligen varit ett väldigt, väldigt bra val. Det som Stockholm har finns ju faktiskt här också. (Förutom Sats men det finns i Halmstad och snart kommer det förhoppningsvis vara mitt hermmacenter! Fortsättning följer.)

Att ha havet så här nära är absolut en av de största fördelarna. I dag blev det OW-sim premiär och det gick över förväntan! Men det märks att jag är ringrostig när det gäller guppiga vågor. De syns inte här men några hundra meter ut är de ganska envisa.

Några pass till sen kommer det kännas mer bekvämt och jag kommer bli mer och mer säker igen. Jag kanske rent av blir en rackare på att guppa omkring!

Nära land är det 20-21 grader och en bit ut 18-19. Anders tog sitt havspremiär-dopp för i år och var lika förtjust som mig. Som jag hörde någon sa; Det är ju som i Grekland!

Förutom simmet så blev det även intervaller. Alla hopp och benövningar sen i går kändes och märktes i benen men det gick ändå ok. 12 x 2 minuter med 1 minuts vila. Jag hade dock inte klarat fler med bibehållen fart. Som f.ö inte alls var hög! T o m Garmin som ordinerade vila tyckte ansträngningen var för låg. Haha!

Men vet du, jag struntar i att jag är äldre och långsammare, att jag är gråhårig, att rynkorna blir fler och fler och t o m att sommaren är tok-kort för jag lever! Just nu är hur bra som helst och det räcker för mig. Förr är borta, förutom minnena, och framtiden vet vi inte ett smack om.  Det betyder inte att jag tycker att allt är lattjolajbans, vissa saker kan även jag verkligen vara utan, men det betyder att jag fortfarande finns på denna planet och är en del av livet. Jag är helt ärligt glad varje morgon jag vaknar och varje dag jag får gå och lägga mig för det är ingen självklarhet. En dag blir det sista gången jag gör det men fram till dess ska jag banne mig både ha så roligt jag kan, njuta, utmana mig och upptäcka nya grejer.

Kram från Ingmarie

2 Comments

    • Ingmarie

      Nej nej. Med hemmacenter menar jag Sats-hemmacenter. Just nu är det i Stockholm. 😀

Comments are closed.