Blev visst både toktrött och toklurad

12 x 2 minuter med 1 minuts gå/joggvila. Plus upp och ned-jogg 30 minuter. Det tog musten ur mina ben denna dag men det kan ju såklart spela lite roll att jag dessutom kört ben på gymet 2 dagar på raken och sprang långt i fredags.

Hur som helst så gick det faktiskt ganska bra. Svetten rann och benen blev trötta men det gick att både hålla farten och trycka på.

Att vara med på ett Body Balnce-pass innan kvällsbadet kändes som en helt galet bra idé så jag hojade till gymet för att vara med. Det var bara det att jag kollat på fel dag… I stället blev det dess motsats för Sh´bam dance class är verkligen inte varken lugnt eller avslappnande. Men det är rackarns skoj även om jag gör långt ifrån som de coola och dansanta instruktörerna. Och vem bryr sig? Det är svettigt oavsett! Även i foppa-tofflor! haha

Badet var dock precis som planerat. 13 grader i vattnet just nu så det friskade upp ordentligt!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Haha jag brukar känna mig jättecool tills jag tittar mig själv i spegeln och ser ett livs levande excelark! Liksom stel, fyrkantig och utan feeling. Men kul är det! Har aldrig provat the foppatoffla-style dock 😂

    • Ingmarie

      Haha! Jag TROR jag kan göra samma moves som de men när jag ser hur det ser ut så inser jag att jag aldrig kommer bli en bra dansare. Inte ens i foppa-tofflor. 😀

Comments are closed.